Agenda Activiteit

10 november 16:00 - 19:00

Zorg2025 Artificiële Intelligentie (SIGRA)

Op dinsdag 10 november organiseren SIGRA, de Amsterdam Economic Board, Rabobank Amsterdam, het Amsterdam health & technology institute (ahti) en Smart Health Amsterdam de eerste online editie van de Zorg2025 bijeenkomst voor zorgprofessionals en innovatieve ondernemers in de gezondheidszorg.

Ditmaal besteden we aandacht aan de sociale en persoonlijke kant van het gebruik van Artificial Intelligence. Vandaag de dag al, en in de toekomst nog meer, moeten we het werk in zorg en welzijn met minder mensen doen. Innovaties kunnen wellicht een oplossing bieden zodat we met minder mensen meer kunnen doen. Echter de meeste innovaties zijn op dit moment nogal onpersoonlijk en hebben daardoor nog een onvoldoende ontlastend effect.

Locatie: Online
Datum: 10-11-2020 16:00 tot 19:00

Image

Kan A.I. hier op verschillende wijzen een uitkomst bieden? Is sociale interactie mogelijk en hoe persoonlijk kan het dan eigenlijk worden? Waar loop je als ondernemer tegen aan in de ontwikkeling? Op deze en meerdere vragen krijgen we antwoorden, visies en praktijkvoorbeelden te horen van onze sprekers.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van SIGRA