Werven Thema

Ontdekdezorg

Er is zoveel mogelijk in de zorg! In deze dynamische sector is voor iedereen een mooie, uitdagende, leerzame functie te vinden. Tijdens de Ontdekdezorg week (opvolger van ‘De Week van Zorg en Welzijn’) leer je de sector en al haar mogelijkheden écht kennen. Werkgevers stellen hun deuren open en geïnteresseerden kunnen zich onderdompelen in de zorg- en welzijnssector. De focus ligt op zij-instromers en herintreders en prikkelt hen om de stap naar Zorg en Welzijn te zetten. Dit zijn mensen die al eerder in de sector hebben gewerkt en willen terugkeren. Of die misschien juist in een hele andere sector werken, maar daar wel heel geschikt voor zijn!

Image
Evenementen

We worden steeds ouder, onze samenleving vergrijst en de zorgvraag neemt toe. Voldoende en goed opgeleid personeel in Zorg en Welzijn is daarom onmisbaar. Tijdens de Ontdekdezorg week vinden in heel Nederland Ontdekdezorg evenementen plaats, zoals banenmarkten, carrière festivals, meet & greets en job cafés. Geïnteresseerden kunnen daar in contact komen met werkgevers uit de regio en informatie krijgen over leren en werken in Zorg en Welzijn.

Bekijk hier het jaarverslag van de Ontdekdezorg week 2022.

De Ontdekdezorg week is een initiatief van de veertien regionale werkgeversorganisaties in Zorg en Welzijn, samenwerkend in RegioPlus.

Meer weten? Kijk op www.ontdekdezorg.nl/week.

Image

Deel dit op social media

Klik hier voor de andere projecten binnen het thema Werven.