Actueel Nieuws

7 september 2022

Live vanuit Studio R+: Talkshow De Eerste Maandag

Op de eerste maandag na Prinsjesdag en de Algemene Politieke Beschouwingen, organiseert RegioPlus in Sociëteit De Witte in Den Haag de talkshow De Eerste Maandag over de zorgarbeidsmarkt van de toekomst. Boven op de actualiteit, midden in het hart van de Haagse politiek. U kunt zich aanmelden via deze link. Wij kijken uit naar uw komst!

Image

Presentator Pieter Hilhorst blikt met gasten aan tafel en het publiek terug op de aftrap van het nieuwe politieke jaar en kijkt vooruit naar de benodigde politieke aandacht voor de vernieuwing van de arbeidsmarkt, specifiek op het gebied van Welzijn en Zorg.In een interactieve setting delen uiteenlopende gasten, waaronder Romke van der Veen (hoogleraar Sociologie van arbeid en organisatie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Kroonlid SER), Anneke Westerlaken (voorzitter ActiZ), Boris van der Ham (voorzitter Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland), Zainab Osman (verpleegkundige) en Lynn Berger (schrijver van het boek Zorg: Een betere kijk op de mens) hun visie op wat echt nodig én al gaande is. Het gesprek aan tafel vindt plaats in interactie met de zaal, waarin gasten uit de politiek, de regionale praktijk en opiniemakers en experts plaatsnemen. Andere sprekers zijn onder andere:

  • Fleur Agema (kamerlid voor de PVV)
  • Joëlle Gooijer (wethouder gemeente Delft)
  • Sander Heijne (onderzoeksjournalist en auteur van de boeken ‘Er zijn nog 17 miljoen wachtenden voor u’ en ‘Fantoomgroei’)
  • Nico van Meeteren (hoogleraar Erasmus op Topsector Life Sciences & Health)
  • Stella Salden (voorzitter NU’ 91)
  • Jeroen van den Oever (regionale werkgever en voorzitter bij Fundis)

Bent u werkzaam op bestuurlijk of management niveau in Zorg en Welzijn? Of bent u een (senior) beleidsadviseur of HR-professional? Dan nodigen we u van harte uit om hier onderdeel van te zijn en te delen wat volgens u nodig is. Deze middag kunt en wilt u niet missen!

Talkshow De Eerste Maandag vindt plaats op 26 september in Sociëteit de Witte in Den Haag.

Wij hopen van harte dat u ook deel wilt nemen aan dit gesprek, u kunt zich aanmelden via deze link.

Deel dit op social media