Actueel Nieuws

16 september 2021

RegioPlus zoekt IT-Adviseur (intern) (M/V)

Wij zijn op zoek naar een bijzondere nieuwe collega; een echt “mensen-mens” die ook nog heel handig is met computers (jeweetwel, degene die je ooms en tantes altijd bellen als “hij het niet meer doet”). Iemand met geduld, die graag nieuwe dingen wil leren, en die houdt van een uitdaging. Want als sector staan we misschien wel voor de grootste maatschappelijke uitdaging voor de komende 10 tot 30 jaar: met mìnder mensen, méér zorg verlenen. In deze baan kun je echt maatschappelijke impact hebben!

Image

Wij zijn RegioPlus, het samenwerkingsverband van de regionale werkgeversorganisaties in Zorg en Welzijn. Wij werken aan een optimaal functionerende arbeidsmarkt, met voldoende en goed opgeleid personeel. Innovatie en ICT spelen hierin een steeds belangrijkere rol, en de manier waarop die rol ingevuld wordt vraagt om een ICT-aanpak die anders is dan in veel andere sectoren.

Wij zoeken dus ook ander soort een ICT-er. Een ICT-er (m/v) die verder kijkt dan éénen en nullen. Iemand die door de technische termen van leveranciers heen kan prikken en samen met niet-technische collega’s kan bepalen wat echt nuttig en nodig is voor ons samenwerkingsverband en wat nodig is voor de sector.

Werk je graag in een omgeving met constructieve, maar ook kritische collega’s? Word je blij van de dynamiek van een samenwerkingsverband waarin delen van kennis en kunde voorop staat? En waar mensen zich echt betrokken voelen bij de grootste sector van Nederland: Zorg en Welzijn? Dan zou je bij ons wel eens een fantastische werkplek kunnen vinden.

 

Nieuwsgierig geworden?

Lees de gehele vacature hier.

Deel dit op social media