Actueel Nieuws

23 november 2021

Annulering Impactsymposium, nieuwe vorm Impactmakerprijs 2021

Wegens het toenemende aantal coronabesmettingen heeft Actie Leer Netwerk besloten het Impactsymposium (2 december 2021) te annuleren. Ter inspiratie en vanwege de inspanningen van de 29 inzenders worden de Impactmaker- en de Bewegingmakerprijs 2021 wel uitgereikt, echter in een aangepaste vorm en met een ander tijdspad.

Image
Impactmakerprijs 2021

Belangrijke onderdelen van het Impactsymposium waren de presentaties van de tien genomineerden voor de Impactmaker– en Bewegingmakerprijs 2021 en de prijsuitreiking. Om deze prijzen toch te kunnen uitreiken, hebben V&VN, RegioPlus, het ministerie van VWS en Actie Leer Netwerk een nieuwe procedure en tijdspad opgezet. Vooral omdat alle partijen het belangrijk vinden om recht te doen alle inspanningen van de inzenders. En om zorg en welzijn juist ook nu kennis en inspiratie te bieden op arbeidsmarktgebied.

Stemmen

De genomineerden voor de Impactmaker- en Bewegingmakerprijs 2021 worden 2 december bekendgemaakt. De jury kiest de Impactmaker 2021. Voor de Bewegingmakerprijs kan het publiek stemmen. Vanaf 14 december kun je uitgebreid online kennismaken met de tien inzendingen op www.actieleernetwerk.nl en daar tot eind januari 2022 stemmen op je favoriet. De winnaars worden dan via deze website bekendgemaakt. Volg de nieuwsbrief en sociale media van Actie Leer Netwerk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom een nieuw evenement en de impactmakers van 2021.

Kennis en inspiratie

In 2022 blijft Actie Leer Netwerk je vooralsnog kennis en inspiratie bieden via online evenementen waar organisaties hun succesvolle arbeidsmarktaanpak in zorg en welzijn graag met je delen. De eerstvolgende bijeenkomst is 27 januari. Je bent van harte welkom om deel te nemen. Meld je hier aan.

 

Achtergrond Impactmakerprijs
De organisatoren van de Impactmakerprijs 2021 zijn het ministerie van VWS, Actie Leer Netwerk, RegioPlus en V&VN. VWS werkt met het actieprogramma Werken in de Zorg aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Actie Leer Netwerk ondersteunt het actieprogramma Werken in de Zorg. De aangesloten regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus hebben als missie het in balans brengen en houden van de regionale arbeidsmarkt voor de sector zorg en welzijn. Dit jaar is V&VN toegetreden tot de organisatie van deze prijs, die vorig jaar voor het eerst is uitgereikt. V&VN is met 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van Nederland. V&VN is er voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. De initiatiefnemers organiseren deze prijs vanuit hun gezamenlijke inspanningen om nu en in de toekomst voldoende tevreden en goed toegeruste medewerkers in zorg en welzijn te hebben.

Deel dit op social media