Actueel Nieuws

22 februari 2022

De Ontdekdezorg week komt er aan

Nu belangrijker dan ooit

Van 14 t/m 19 maart vindt de Ontdekdezorg week plaats. Tijdens de Ontdekdezorg week kunnen potentiële zij-instromers en herintreders de mogelijkheden van werken in zorg en welzijn (her)ontdekken. Ze oriënteren zich, krijgen praktische informatie, kunnen (online en offline) rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt.

Image

De afgelopen twee jaar heeft meer dan ooit duidelijk gemaakt dat zorg en welzijn van het allergrootste belang zijn. Voldoende en goed opgeleide medewerkers zijn daarbij onmisbaar. Veel Nederlanders kijken door Corona met meer interesse naar de zorg. Maar hoe kom je erachter of daar echt je hart ligt en of je de stap wilt zetten om te veranderen van baan? En hoe pak je dat dan aan? De Ontdekdezorg week helpt bij het beantwoorden van deze vragen.

Iedereen die geïnteresseerd is in leren en werken in zorg en welzijn kan zich tijdens de Ontdekdezorg week oriënteren tijdens landelijke webinars. Bij regionale en lokale activiteiten kunnen bezoekers direct kennismaken met zorg- en welzijnsorganisaties bij hen in de buurt. Alle activiteiten zijn te vinden via de website www.ontdekdezorg.nl/week. De Ontdekdezorg week bestaat dit jaar 10 jaar! Een jubileum waar we tijdens de kick-off feestelijk bij stil staan. De kick-off vindt plaats op maandag ochtend 14 maart tussen 11:00 en 12:00 via de website van de Ontdekdezorg week.

De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd door de 13 regionale werkgeversorganisaties, verenigd in RegioPlus, in nauwe samenwerking met een groot aantal lokale en regionale zorg- en welzijnsorganisaties.

Deel dit op social media