Actueel Nieuws

28 april 2022

Kom naar de Gezond & Zeker Regiodag in Ede!

Op 20 juni 2022 wordt er in de ReeHorst in Ede door Utrechtzorg en WZW een Gezond & Zeker Regiodag georganiseerd. Alle ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals uit de regio Utrecht, Amersfoort, Gooi & Vecht, alsmede Midden- en Zuid-Gelderland zijn hiervoor uitgenodigd. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Gepassioneerde en ervaren workshopleiders geven diverse inhoudelijke en praktische workshops over mentale en fysieke belasting, werkgeluk, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer.

Image
Programma

Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn onder andere werkdruk, mentale en fysieke belasting, innovatie en mantelzorg. Kies bijvoorbeeld voor de workshop over de kracht van taal: rustgevende taal en eenvoudige veranderingen in het taalgebruik zorgen voor een rustigere omgeving waarin de patiënt zicht makkelijker over kan geven aan een interventie. Ook is er een workshop over de Praktijkrichtlijnen fysieke belasting, die de basis vormen voor de adviezen van ergocoaches aan collega’s.In de workshop ‘Kleine hulpmiddelen, groot gemak’, gaat men praktisch aan de slag met kleine hulpmiddelen die toepasbaar zijn in de thuiszorg en zorgorganisatie.

Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en organisaties uit de sector zich. Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. We eindigen de dag met theater, muziek en humor bij een optreden van Arianda Schepens met het Hebbes Theater.

Inschrijven

Kijk op www.gezondenzekerregiodag.nl voor het volledige workshopprogramma, alle informatie en het inschrijfformulier.

Deel dit op social media