Actueel Nieuws

16 augustus 2021

Loopbaancoaches gezocht!

Help jij als loopbaancoach / loopbaanadviseur graag mensen bij het vinden van (ander) werk of het behouden van werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de uitvoering van loopbaanactiviteiten (ontwikkeladviezen en begeleiding) in het project ‘NL leert door, sectoraal maatwerk’ zijn wij op zoek naar (zelfstandige) loopbaancoaches door het hele land, met kennis van en netwerk in de sector Zorg en Welzijn.

Image
NL leert door, sectoraal maatwerk

De subsidieregeling ‘NL leert door, sectoraal maatwerk’ heeft als doel om ondersteuning te bieden aan (potentiële) medewerkers bij het behouden of vinden van ander werk. Zo kunnen (potentiële) medewerkers hulp krijgen in de vorm van een viertal activiteiten: 1. Ontwikkeladvies; 2. Loopbaanbegeleiding (naar ander werk); 3. Scholing; 4. EVC-procedure.

Voor het uitvoeren van de eerste twee activiteiten (ontwikkeladviezen en loopbaanbegeleiding) voor de sector Zorg en Welzijn, zijn we op zoek naar loopbaanadviseurs door het hele land.

Wat vragen we?

Om in aanmerking te komen voor het uitvoeren van trajecten voldoe je als loopbaancoach / loopbaanadviseur de volgende eisen:

  1. Je bent flexibel en op afroep beschikbaar voor het uitvoeren van (kortdurende) loopbaantrajecten.
  2. Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare relevante ervaring als loopbaancoach / loopbaanadviseur.
  3. Je hebt kennis van en een netwerk binnen de sector Zorg en Welzijn.
  4. Je hebt een mens- of organisatiegerichte opleiding afgerond op minimaal hbo-niveau, of je hebt een hbo-opleiding in een andere richting afgerond en aanvullende mens- of organisatiegerichte trainingen en cursussen gevolgd.
  5. Je verklaart je te houden aan deze gedragscode.

Als je geregistreerd staat bij Noloc als Noloc Erkend Loopbaanprofessional of als Register Loopbaanprofessional is dat een pré en voldoe je automatisch aan de eisen 2, 4 en 5.

Wat bieden we jou?

Als loopbaancoach ontvang je per uitgevoerde activiteit een vaste vergoeding. Afspraken over de hoogte van die vergoeding en de facturatie maken we onderling. De hoogte per traject kan variëren en is afhankelijk van de hoeveelheid loopbaanactiviteiten binnen een traject van een deelnemer.

Omdat we afhankelijk zijn van het aantal aanvragen die voor deze regeling binnen komen, zal de mate waarin we jou als loopbaanadviseur kunnen inzetten variëren. We begrijpen dat je daarom niet jouw agenda kunt blokkeren voor dit project. Om die reden werven we meerdere coaches, om de binnenkomende aanvragen goed te kunnen verwerken. Uiteraard vragen we je wel of je alleen wilt reageren wanneer je ook bereid bent en ruimte hebt om op ad hoc basis (korte) trajecten uit te voeren.

Over RegioPlus

RegioPlus is het landelijk dekkende samenwerkingsverband van de regionale werkgeversorganisaties in Zorg en Welzijn. Onze missie is het in balans brengen en houden van de regionale arbeidsmarkt. Door in de regio en landelijk samen te werken aan voldoende en goede opgeleide zorg- en welzijnsprofessionals. Op www.regioplus.nl vind je meer informatie over onze activiteiten.

Procedure

Wil je je aanmelden om als loopbaancoach voor de regeling ‘NL leert door, sectoraal maatwerk’ aan de slag te gaan? Mail dan je CV en een korte motivatie waarin je aangeeft of je voldoet aan de gestelde eisen vóór 1 september 2021 naar: info@regioplus.nl.

Tussen 1 en 15 september nemen we contact met je op. Wanneer je voldoet aan de gestelde eisen en de formele afspraken zijn gemaakt, word je opgenomen in een poule van loopbaancoaches. Bij binnenkomende aanvragen kijken we op basis van locatie en soort vraag aan welke coach een deelnemer gekoppeld wordt. De uitvoering van de activiteiten kan ook digitaal plaatsvinden.

Voor inhoudelijke of procedurele vragen kun je contact opnemen met Daniëlle van der Eerden of Larissa Lodewijk via 079-3230319.

Deel dit op social media