Actueel Nieuws

7 juli 2022

Meld je aan voor de Impactmakerprijs 2022!

Denk jij mee te werken aan het meest inspirerende en impactvolle arbeidsmarktproject in zorg en welzijn van 2022? Dan hebben wij goed nieuws: je kunt nu jullie initiatief aanmelden voor de Impactmakerprijs 2022! Na de succesvolle editie 2021 zijn we weer terug met een vakjuryprijs én publieksprijs. Aanmelden kan tot 2 december 2022.

Hoe groot of klein het ook is, jullie initiatief kan zo maar van betekenis zijn voor veel meer organisaties in zorg en welzijn. Daarom vinden wij het belangrijk om de beste arbeidsmarktinitiatieven van 2022 een podium te bieden. Elke zorg- of welzijnsorganisatie maakt kans op het winnen van de Impactmakerprijs 2022.

Image
Waarom aanmelden?

Jullie behaalde successen worden als goed voorbeeld gedeeld met de gehele sector. Door de kennis en ervaring van jullie project te delen, leert de sector dat door anders te werken, werken in de zorg efficiënter en aantrekkelijker wordt voor bestaande en toekomstige medewerkers.

Aarzel dus niet om jullie initiatief aan te melden vóór 2 december 2022. Wordt jullie initiatief genomineerd door de vakjury? Dan zorgen wij voor de landelijke en regionale bekendheid binnen de sector zorg en welzijn!

 

Meer informatie en aanmelden kan via de website van het Actie Leer Netwerk

 

Deel dit op social media