Actueel Nieuws

21 juni 2021

Online Gezond & Zeker Week van start!

De online Gezond & Zeker Week is begonnen! Maar liefst 200 deelnemers hebben zich ingeschreven voor de online trainingen. Zij kunnen de hele week iedere dag kiezen uit een uitgebreid programma van online trainingen, workshops en webinars.

Vanwege het coronavirus kunnen dit jaar de fysieke Gezond & Zeker Regiodagen helaas niet doorgaan. Maar de Gezond & Zeker thema’s fysieke belasting, agressie en werkbalans zijn nu misschien wel nog relevanter. De coronacrisis laat ons zien dat gezond en voldoende zorg-personeel dat met plezier aan het werk gaat van levensbelang is. Daarom stelt Gezond & Zeker tijdens deze week meerdere online trainingen beschikbaar.

Image
Voor wie?

De online Gezond & Zeker week is bedoeld voor ergocoaches, veiligheidscoaches, aandachtsvelders agressie en alle andere functionarissen fysieke belasting en agressie in zorg en welzijn. Ook voor arbocoördinatoren, beleidsmedewerkers en P&O-functionarissen, preventiemedewerkers etcetera is de Gezond & Zeker Innovatiedag erg interessant.

Wat is er te doen?

Nieuw is de online Gezond & Zeker Praktijkmarkt. Op deze digitale Praktijkmarkt presenteren allerlei leveranciers uit het veld zich. Als bezoeker kun je bij hen allerlei informatie over hun producten krijgen en waar mogelijk digitale demonstraties volgen. Via de chat kunnen bezoekers direct in contact komen met de leveranciers.

Ook Sterk in je Werk is aanwezig bij de Online Gezond & Zeker Week. Ruim 300 deelnemers hebben zich ingeschreven voor de gratis aangeboden online vijfdaagse ‘Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk’. Tijdens deze vijfdaagse ontdekken deelnemers hoe ze sterk in hun werk blijven en hun energie in balans houden. Gedurende vijf dagen ontvangen zij een e-mail met leerzame video’s en opdrachten.

Gezond & Zeker is een initiatief van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus. Kijk op www.regioplus.nl en www.blijfinzetbaar.nl voor meer informatie.

Deel dit op social media