De Flex-App Thema

Schaarste aan medewerkers zorgt voor oningevulde diensten. Oplossingen voor het invullen van deze diensten wordt vaak gezocht binnen de organisatie. Maar, door over organisatiegrenzen heen te kijken kan een oplossing sneller worden gevonden. Met deze visie is ZorgSelect aan de slag gegaan en dit heeft geresulteerd in de Flex-app.

Image
Het initiatief

De Flex-app is een instrument om openstaande diensten op een snelle en simpele manier in te vullen. In de Flex-app kunnen planners van een zorgorganisatie diensten aanbieden aan een pool met medewerkers die extra diensten willen werken. De werkgever bepaalt zelf welke medewerkers de diensten mogen invullen. Werkgevers hebben daarnaast de keuze om de Flex-app alleen in de eigen organisatie in te zetten, of binnen een bestaand of een nieuw te vormen samenwerkingsverband met andere zorginstellingen. De Flex-app is makkelijk in gebruik en te bereiken via een webapplicatie geschikt voor op de mobiel, tablet en computer.

Doelgroep

De Flex-app kan gebruikt worden door alle (HR) medewerkers en leidinggevenden in de sector. Zorgprofessionals kunnen zich voor dit initiatief aanmelden via hun eigen contactpersoon binnen hun organisatie

Deel dit op social media

Image
Meer informatie

Informatie over dit initiatief is te vinden via deze website.

Contactpersoon: Johan Stubbe | 06 – 10 40 28 05